Nihao China Club

baby 772453 1920

 

学汉语,学未来。(Hszüé hánjű, hszüé wéjláj.) = Kínaiul tanulni, a jövőt tanulni.
A világon sokan beszélnek angolul. Még többen spanyolul. A legtöbben kínaiul. Aki kínaiul tud, a világ nyelvét fogja tudni. Mivel a magyar mellett a világ legnehezebben tanulható nyelvei között tartják számon a kínait, ezért jó, ha minél előbb kapcsolatba kerül vele a gyerek. Minél hamarabb tud szerető és értő közelségbe kerülni e nyelvvel, annál hamarabb tud magas színvonalú nyelvtudásra szert tenni a jövőben.

A Varázskaticában olyan egyedülálló, játékos és "ragadós" kínai fejlesztés
t tartunk a gyerekeknek, amiben a tudás rájuk ragad.

 


CHINESEkids 489421 1920

 

A Milky Way double-check double-track módszerünknek köszönhetően a gyerekek a csoporton belül már a kezdetektől oda-vissza hallhatják az élő nyelvet, az életükhöz kapcsolódó beszédhelyzetek fültanúiként. Miközben a tanító pár egyike saját, nemzetiségi nyelvén szól a gyerekekhez, addig a másik a gyerekek nyelvén segít a megértésben, reprodukcióban. Ki-ki a maga nyomvonalát követve sajátíthatja el a nyelvet, miközben játékosan, aktívan tevékenykedve haladnak előre a kicsinyek ovis nyelvének világában.

          Huang profilfotó

Az ötlet szülőanyja Vidák Viktória és Hszi-Huang Cheng, akik saját hazájuk szeretetének köszönhetően a nyelvek tanítását tekintik szenvedélyüknek. Mindketten ismerjük a másik nemzetének pozitívumait (filozófia, modern gazdasági szemlélet, gasztronómia, romantika, tehetség), és negatívumait is (többek között a nyelvek nehézsége), mindketten látjuk azt, hogy mennyit profitálhat egy magyar gyermek abból, ha kínaiul tanul illetve egy kínai gyermek, ha magyarul. Mivel mi nem hozzuk ide Kínát, hogy a mi gyerekeink is ugyanolyan gyorsan megtanulhassák a kínai nyelvet, mint az ideérkező kínai gyerekek, ezért olyan tanulási módszereket és környezetet szeretnénk adni a gyerekeknek, amelyek ismeretében, és ahol szeretve, játékosan, emlékezve tanuljanak meg kínaiul. Mondókázva, énekelve, a szép, különleges karaktereket leírva. Mindenféleképpen a hasznukra válik. 

profilfotónak 2 joomlába

Szeretettel várjuk Önöket.

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36309706901

Helyszín:

Cím:

 

Join now and claim bonus william hill uk - wbetting.co.uk

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.